BRUILOFT VIDEO

Bruiloft video laten maken

Jij, een vriend of vriendin, een familielid gaat binnenkort trouwen. Proficiat! Nu wil je natuurlijk een mooie bruiloft video laten maken zodat je deze mooie dag keer op keer kunt herbeleven. Bij Media Maker ben je aan het juiste adres, wij maken van jullie mooiste dag een unieke video.
 
Wij filmen geen volledige registraties. Op jullie trouwdag worden alle hoogtepunten samengebracht in één video. Een compilatie van sfeerbeelden, mooie momenten, speeches en uiteraard het jawoord. Wij passen de beste videotechnieken toe om ieder dierbaar moment voor jullie op beeld te vangen.
 
Wij maken gebruik van verschillende videotechnieken als slow motion, ook gebruiken we “stabilizers” om alles gestabiliseerd in beeld te brengen en indien de locatie het toe laat maken we ook drone opnamen.
Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk maar op een bruiloft zullen wij altijd op de achtergrond staan. Een relaxte maar professionele werkhouding is hierbij gehandhaafd.
 
Wij streven naar een oplevering binnen 3 weken vanaf de trouwdatum. Jullie ontvangen de bruiloft video digitaal als download en een YouTube link waarmee je eenvoudig de video kan delen met vrienden en familie. Getrouwde stellen die jullie voorgingen kunnen het bevestigen, een bruiloft video pak je er vaker en gemakkelijker bij dan een fotoalbum.
 

Bekijk een aantal voorbeelden
van een Bruiloft video

Tarieven Bruiloft video

Hier staan onze verschillende pakketten waaruit u kunt kiezen. Deze pakketten zijn aan te passen en uit te breiden naar wens. Denk bijvoorbeeld aan een uur extra opnamen.

Ook is het mogelijk om alle beelden van alle camera’s te verkrijgen op een harde schijf voor een meerprijs van €200, zodat je geen enkel moment mist van jullie mooiste dag. 

Bruiloft video

850
  • Voorbereiding & Ceremonie
  • 5 tot 10 minuten video
  • 2 videograven op locatie
  • Aanlevering binnen 3 weken
  • Tot 5 uur aanwezig

Bruiloft video compleet

1400
  • Voorbereiding, ceremonie & feest
  • 10 tot 15 minuten video
  • 2 videograven op locatie
  • Aanlevering binnen 3 weken
  • Tot 9 uur aanwezig

Media Maker

De persoon achter de camera

dwayne van honk media maker landgraaf communicatiebureau medewerker eigenaar video maker

Dwayne van Honk – de Media Maker 
Gespecialiseerd in het produceren en regisseren van AV producties en een allround Multimedia designer. In 2015 zijn eigen bedrijf begonnen door zijn grote passie voor media en ondernemerschap. 

Hij werkt met passie, is betrokken en houd van duidelijke communicatie.
Geïnspireerd door de wereld om zich heen weet hij input om te zetten in wat werkt, voor jou als klant.

Media Maker, eerlijk, duidelijk, doelgericht met een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

Neem contact met ons op!

Stay connected met Media Maker