Luchtfotografie van Pico do Arieiro door Media Maker
Vogelperspectief door Media Maker - luchtfotografie

Luchtfotografie

Luchtfotografie of drone fotografie is het maken van foto’s vanuit de lucht. Drone foto’s zijn geschikt voor het in beeld brengen van bedrijven, bouwprojecten, landgoed en huizen. Met luchtfoto’s is het mogelijk om met een foto of video een geheel terrein vast te leggen. Dankzij het vogelperspectief kan ieder onderwerp duidelijk worden uitgelicht.

Grafisch design door Media Maker

Kaart of plattegrond

Aerial fotografie, drone fotografie of luchtfotografie is een belangrijke tool bij het realiseren van een kaart of plattegrond. 

Deze plattegrond van camping Oensels Fruitweike is een goed voorbeeld. Zij hebben gekozen voor drone fotografie en bijvoorbeeld niet voor een digitaal of grafisch ontwerp. Zo kunnen gasten overzichtelijk bekijken welke plek ze willen benutten.

Naast een plattegrond is het in kaart brengen van een kavel, bouwgrond of een dak inspectie ook een ander voorbeeld van luchtfotografie.

Vogelperspectief

Dankzij het unieke perspectief van luchtfotografie ontstaan andere patronen dan bij reguliere fotografie. Het is een bijzondere toevoeging, zoals bijvoorbeeld ook bij deze foto van een pas getrouwd stel dat felicitaties ontvangt van vrienden en familie. Het unieke perspectief toont de kerk, op de vloer liggen traditionele rozenblaadjes en rijst en niet te vergeten de indrukwekkende jurk van de bruid. 

Luchtfotografie word dan ook veel ingezet bij bruiloften. Het bied een prachtige terugblik op locatie, sfeer en de opkomst.

luchtfotografie Media Maker
Luchtfotografie door Media Maker

Portfolio content

Luchtfoto’s zijn echte eyecatchers. Luchtfoto’s zijn een toevoeging voor iedere website header, de over ons of contact pagina maar zeker ook prachtig als canvas aan de muur.

Hoe gaan wij te werk?

Weersomstandigheden en tijd van de dag zijn twee belangrijke factoren waar wij rekening mee houden. We bespreken van te voren de wensen en doelstelling. We fotograferen met onze hoogste kwaliteit zodat de foto’s op groot formaat te gebruiken zijn.

Media Maker

De persoon achter de camera

MediaMaker.nl portret

Dwayne van Honk – de Media Maker 
Gespecialiseerd in het produceren en regisseren van AV producties en een allround Multimedia designer. In 2015 zijn eigen bedrijf begonnen door zijn grote passie voor media en ondernemerschap. 

Hij werkt met passie, is betrokken en houd van duidelijke communicatie.
Geïnspireerd door de wereld om zich heen weet hij input om te zetten in wat werkt, voor jou als klant.

Media Maker, eerlijk, duidelijk, doelgericht met een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

Neem contact met ons op!

Stay connected met Media Maker