Hotel Alte Canzley

Webdesign, Video en Fotografie

Het Alte Canzley hotel is gelegen in Wittenberg, Oost-Duitsland vlak bij Berlijn. De bijzondere ligging tegenover de “Thesentur” bekend door Maarten Luther maakt het hotel een gewilde keuze onder de touristen.
De media van het hotel was toe aan actualisering. Voor het hotel Alte Canzley hebben wij de fotografie, videografie en webdesign gerealiseerd. 

De Website

Om de unieke kamers van het hotel optimaal te kunnen beleven is er een virtual reality tour gemaakt dankzij 360 fotografie. Klanten kunnen rondlopen, het uitzicht bekijken en de sfeer en omvang van de kamers digitaal beleven.

De website is beschikbaar in twee talen en heeft een extern boekingssysteem. 

Vastgoed fotografie door Media Maker
Vastgoed fotografie door Media Maker
Vastgoed fotografie door Media Maker

De Videografie

Consumenten zijn visueel ingesteld. De doelgroep wilt weten en vooral zien waar ze verblijven. Visuele content met een verhaal, een beleving draagt bij aan conversie. In deze “walkthrough video” krijgen consumenten een beleving te zien van wat ze kunnen verwachten in het hotel, de diverse kamers en een deel van de omgeving.

De Fotografie

Vastgoedfotografie van de buitenkant van het hotel en de omringende locatie, van de grond en in de lucht.
Interieurfotografie van de diverse ruimtes als de keuken, ontbijtzaal, tuin, patio, receptie en de gastenkamers. Iedere gastenkamer heeft iets unieks, dit is duidelijk terug te zien op de fotografie en de 3D tour.

Vastgoed fotografie door Media Maker