media maker

media video maker

Visualize Your Success.

Breng jouw visie tot leven met professionele videoproductie.

Media Maker eigenaar Dwayne van Honk - video specialist en website ontwikkelaar

Ons doel is om jouw verhaal te vertellen door middel van krachtige en boeiende video’s die jouw merk of boodschap op de juiste manier overbrengen. Of het nu gaat om het maken van een bedrijfsfilm, een productvideo of een reclamespot, wij hebben de expertise en creativiteit om jouw ideeën tot leven te brengen.

Wij werken met de nieuwste technologieën en equipment om video’s van hoge kwaliteit te produceren, zoals 4K en drone-opnames. Wij zullen met jou samenwerken om het proces soepel te laten verlopen en jouw visie tot werkelijkheid te brengen.

Naast het produceren van video’s bieden wij ook verschillende extra diensten aan, zoals het schrijven van scripts, storyboards en van opleveren van voice-overs. Wij streven ernaar om de beste kwaliteit te leveren, zodat jouw video’s opvallen en effectief zijn.

Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf, wij kunnen je helpen om jouw verhaal te vertellen door middel van video. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij jou kunnen helpen met jouw videoproducties.

Onze producties bestaan uit het realiseren van animaties, aftermovies, bedrijfsfilms, sfeerimpressies van bruiloften of zakelijke bijeenkomsten. Ook interactieve video’s en virtual reality is mogelijk. Omdat video een krachtig medium is, kunt u het beste zelf oordelen en een aantal projecten bekijken in het video portfolio.

Bekijk een aantal gerealiseerde projecten om een beter beeld te krijgen van onze video producties.

Voorbereiding

Het merendeel van de video’s komen tot stand middels een storyboard. Het doel van de video wordt besproken om vervolgens een bijpassend script te maken.

Opname

Met behulp van de juiste camera apparatuur worden de opnames gemaakt. Wij schieten in 4K kwaliteit zodat de video op alle devices in haarscherpe kwaliteit te bekijken is.

Editing

Het verwerken van het geschoten beeldmateriaal gebeurt op ons kantoor. Hierbij monteren wij audio en video op een dynamische wijze zodat de video uw doelgroep bereikt.

Feedback en promotie

Feedback wordt besproken en verwerkt. Om het bereik van uw video te vergroten kunt u gebruik maken van onze paid-promotion service.

video categorieën

Lees meer per categorie

Moeite met je bedrijf te promoten?

Start een video campagne met ons!