Ontdek de Kracht van Media Maker: Jouw Creatieve Partner voor Impactvolle Mediaproducties!

Over Media Maker

Leuk dat je meer wilt weten, wij zijn Media Maker,
een communicatiebureau en mediaproductiebedrijf uit Landgraaf, Limburg.
Samen met ondernemers gaan wij vol passie aan de slag om communicatieve en visuele vraagstukken op te lossen.

ons team

Media Maker eigenaar Dwayne van Honk - video specialist en website ontwikkelaar

Dwayne

Als veelzijdige multimedia designer met een diepe passie voor video, brengt Dwayne meer dan 10 jaar aan praktijkervaring in het werkveld mee. Zijn benadering kenmerkt zich door doortastendheid, betrokkenheid en heldere communicatie. De inspiratie die hij put uit de wereld om ons heen vertaalt hij effectief naar oplossingen die aansluiten bij de behoeften van zijn klanten.

De kernwaarden van Media Maker zijn eerlijkheid, duidelijkheid en doelgerichtheid. Deze waarden vormen de basis voor transparante samenwerking en het streven naar concrete resultaten met een sterke focus op een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Zo kunnen klanten niet alleen tevreden zijn met het eindproduct, maar ook met het gehele proces van idee tot realisatie.

Media Maakster christina

Christina

Een toegewijde media maakster met een bijzondere specialisatie in illustraties, fotografie en alles wat te maken heeft met druk en design.

Net als een Zwitsers zakmes is ze altijd klaar om ingezet te worden waar nodig. Haar passie voor het vastleggen van de visuele essentie brengt jouw verhaal tot leven. Christina’s expertise gaat verder dan alleen beelden; ze navigeert moeiteloos door de wereld van drukwerk en design, waardoor jouw projecten met precisie worden verzorgd.

Ze hecht veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid. En luistert nauwkeurig naar jouw wensen en vertaalt deze met oog voor detail naar creatieve oplossingen. Of het nu gaat om een uniek ontwerp, pakkende illustraties of het vastleggen van bijzondere momenten.

onze Werkwijze en werkzaamheden

“Kunnen jullie dat ook?”
Is een vaak gehoorde uitspraak. Zo ook van ondernemer en camping eigenaar Marc. Bekijk onderstaand welke werkzaamheden wij voor Marc hebben verricht en ontdek mogelijkheden voor uw bedrijf:

Website development

Het startpunt een moderne en informatieve website met een boekingssysteem. De website is mobielvriendelijk en geoptimalisseerd voor zoekmachines. Door middel van het CRM systeem kan Marc de boekingen online verwerken en de website zelf up-to-date houden.

DESIGN

Naast de functionaliteit van de website wilt Marc zijn klanten ook visueel informeren en herkenbaarheid creëren. Dit begint met een herkenbare huisstijl en een logo. De kenmerkende huisstijl is de manier waarop een bedrijf zich presenteert naar buiten toe.

Katoenen tassen door media maker

Fotografie

De klanten van Marc willen graag zien waar ze overnachten en welke voorzieningen er op de camping zijn. Door middel van onze fotografie groeit de beleving en krijgen de klanten de campingsfeer vroegtijdig te pakken.

Drukwerk / print

Om de camping offline te promoten zijn onder andere flyers, werkkleding en speelkaarten geheel in de huisstijl gedrukt. En tijdens de kerstdagen verstuurd Marc een gepersonaliseerde kerstkaart om klantrelatie te onderhouden.

Folder door Media Maker
Plattegrond van de camping Oensels Fruitweike

Video

Om klanten de camping te laten beleven is er gekozen om een korte video te maken van de campingplaatsen. Met behulp van een drone is het gevoel van “vrijheid in de natuur” extra goed tot uiting gebracht.

Weten hoe we jouw bedrijf kunnen helpen?

Heb je vragen? Ideeën? Laat het weten en we nemen contact met je op.

Onder onze project partners:

Alco logo Media-Maker.nl
Eizt logo wit png
Liof logo wit png
Oenselsfruitweike logo