Media Maker Diensten

Webdesign

Een interactieve website aan de voorkant en een gemakkelijk te bedienen systeem aan de achterkant. Zonder maandelijkse kosten of upgrades. Wij ontwerpen websites met behulp van wordpress, geoptimaliseerd voor alle moderne online behoeften. Een bedrijfssite of webwinkel geheel naar wens en eigen stijl.

 

Meer dan een online visitekaartje. De essentie van een website is om klanten te informeren, maar een goede website haalt klanten binnen.

website categorieën

Media Maker Diensten

Video

Media Maker op avontuur in Madeira
Media Maker drone in Madeira
Bereik een breder publiek met video, het spreekt tot de verbeelding en informatie is sneller en beter te verwerken. Daarnaast is videomarketing de tool om conversie te verhogen.

Onze producties bestaan uit animaties, aftermovies, bedrijfsvideo, promotie video, drone video, testimonials, sfeerimpressies van bruiloften of zakelijke bijeenkomsten. Oordeel zelf en bekijk een aantal projecten.

Media Maker camera rig in Madeira

video categorieën

Media Maker Diensten

Grafisch design

Het visueel vormgeven van digitale illustraties, van print, design, infographics, newsletters tot logo’s. Geef vorm aan communicatiemiddelen, door overtuigende vormgeving motiveert u niet alleen een potentiële klant maar ook uzelf. Wat wij al eerder voor klanten gemaakt hebben:

Visitekaartjes, posters, diverse soorten flyers, plattegronden, infographics, kerstkaarten, nieuwsbrieven en informatieve visuals. Naast digitale illustraties maken wij ook tastbaar offline drukwerk. 

Groeipapier door Media Maker
Infographic door Media Maker

Grafisch design categorieën

Media Maker Diensten

Foto

luchtfotografie Media Maker

Sfeerrijk, stijlvol en scherp. Onze drie speerpunten van fotografie.
Fotografie is vaak een bijproduct, denk aan content voor een website, afbeeldingen op drukwerk. Fotografie is dan ook een essentieel onderdeel van een multimediaal project.

Luchtfotografie met drone, bruidsfotografie, productfotografie en sfeerimpressies zijn een aantal van onze werkzaamheden.

Naast commerciële fotografie richten wij ons ook op portretfotografie, familie foto’s en vastgoed fotografie.

Fotografie categorieën

Til uw bedrijf naar het volgende niveau!

Stay connected met Media Maker