Website Cattery

Website, huisstijl, logo, foto - een compleet media pakket voor de Cattery.

Media Maker heeft met samengewerkt met Nani en Nanoek’s Cattery uit Heerlen om een nieuwe online identiteit te creëren die hun passie voor ragdoll-katten weerspiegelt. Met een focus op kwaliteit en authenticiteit hebben we een complete website ontwikkeld, vanaf de grond af aan. Het begon met het definiëren van een nieuwe huisstijl die de kernwaarden van de cattery weerspiegelt: liefde, zorgzaamheid en toewijding aan hun katten.

Ons team heeft een bijpassend logo ontworpen dat de essentie van Nani en Nanoek’s Cattery vastlegt, met een knipoog naar de speelsheid van hun geliefde huisdieren. De spontane fotografie, waarbij we de katten in hun natuurlijke omgeving hebben vastgelegd, brengt de warmte en het karakter van de cattery tot leven.

Website ontwikkeling voor Nani en Nanoek's Cattery uit Heerlen. Een nieuwe huisstijl, bijpassend logo, spontane fotografie en frisse website door Media Maker uit Landgraaf

Het Resultaat

De frisse website is ontworpen met oog voor gebruiksvriendelijkheid en esthetiek. Door middel van heldere navigatie en aantrekkelijke lay-out worden bezoekers uitgenodigd om meer te ontdekken over het kattenras en de beschikbare kittens voor adoptie.

Met de nieuwe website heeft Nani en Nanoek’s Cattery een krachtig online platform gekregen om hun passie te delen en potentiële kattenliefhebbers aan te trekken.

Media Maker is vereerd om een rol te hebben gespeeld in het realiseren van hun visie.