JOBX Personeel

Website development en Grafisch design

We hebben het voorrecht gehad om samen te werken met JOBX Personeel, een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in het matchen van talent met de juiste werkgevers. Voor JOBX personeel hebben we zowel de website-ontwikkeling als het volledige grafische design verzorgd.

Website Ontwikkeling:
We hebben een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface ontworpen, waar werkzoekenden gemakkelijk passende vacatures kunnen vinden. De website is volledig responsive, waardoor deze optimaal werkt op desktops, tablets en mobiele apparaten. We hebben ook gezorgd voor een geoptimaliseerde snelheid en SEO-vriendelijke structuur om de online zichtbaarheid van JOBX Personeel te vergroten.

Grafisch Design: 
Wij creëerde een compleet nieuw en op maat gemaakt grafisch design dat de kernwaarden van JOBX Personeel weerspiegelde. We hebben een fris en eigentijds logo ontwikkeld dat de dynamiek en betrouwbaarheid van het bedrijf perfect belichaamt. Het grafische design werd toegepast op alle marketingmaterialen, zoals visitekaartjes, briefpapier en stickers, om een consistente merkidentiteit te waarborgen.

Bij Media Maker staan we altijd klaar om samen met u aan uw project te werken en uw merkverhaal tot leven te brengen. Of het nu gaat om grafisch design, website-ontwikkeling of een combinatie van beide, we zetten ons in om uw doelstellingen te overtreffen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over uw designbehoeften en ontdek hoe we u kunnen helpen uw bedrijf te laten stralen in de digitale wereld.