Las Vegas Video productie

Videoproducties voor Goochelaar Brandon Smeets in Las Vegas

In opdracht van Goochelaar Brandon Smeets hebben wij een unieke kans gekregen om naar Las Vegas, USA, af te reizen. Ons doel was om zijn verblijf in deze bruisende stad vast te leggen en te documenteren.

Brandon Smeets trad op bij het IAITAM Conference in Las Vegas, waarbij wij aanwezig waren om diverse videoproducties te realiseren, inclusief een uitgebreide aftermovie. We hebben drie verschillende evenementen gefilmd. Namelijk de kick off Hawaii event, de beursavond en zijn keynote optreden. Dit alles hebben we samengevoegd tot een indrukwekkende aftermovie van 8 minuten.

Onze aanpak omvatte het vastleggen van de unieke sfeer van elke show, met speciale aandacht voor Brandon’s talent en interactie met het publiek. Door gebruik te maken van hoogwaardige videotechnologieën hebben we niet alleen de magie van zijn optredens vastgelegd, maar ook de energie en dynamiek van Las Vegas als achtergrond.

De aftermovie biedt een meeslepende kijk op de verschillende facetten van Brandon’s ervaring in Las Vegas, van zijn voorbereidingen achter de schermen tot zijn betoverende optredens op het podium. Deze samenwerking met Brandon Smeets heeft ons in staat gesteld om zijn verhaal op een boeiende en filmische manier te vertellen, waarbij we zijn talent en de magie van Las Vegas op een unieke manier hebben vastgelegd.

Bekijk hier de diverse video’s:

Aftermovie

Kickoff Hawaii event

brandon smeets en dwayne van honk in las vegas Media Maker Brandon Smeets Magic Entertainment

Beursavond video

Las Vegas video productie media maker

Keynote video