Oensels Fruitweike

Opstartende ondernemer

Als opstartende ondernemer was Oensels Fruitweike een nieuw canvas, klaar om te groeien en naam op te bouwen. Met behulp van diverse media hebben wij Oensels Fruitweike kracht kunnen bijzetten zowel online als offline. 

De Website

De website is vormgegeven via WordPress, zodat de eigenaar gemakkelijk zelf aanpassingen kan doorvoeren op de website waar nodig. Ook het boekingssysteem en het gastenboek zijn zelfstandig te beheren. 
Het was enorm van belang om het gevoel van een fruitboomgaard camping aan de klanten over te brengen. Vandaar ook de naam Fruitweike, dat in het Limburgs dialect fruitweide is. Ook moesten klanten natuurlijk een plaats kunnen boeken, in het begin was dit alleen caravan en tent maar door de jaren heen is de camping behoorlijk gegroeid. Zo is het nu ook mogelijk om diverse vakantie woningen te huren.

Webdesign en fotografie door Media Maker

Grafisch Design

Naast de functionaliteiten van de website wilt Oensels Fruitweike zijn klanten ook visueel inhoud bieden.
Zo maakte wij onder andere de huisstijl, het logo en de authentieke fotografie.

Om de camping offline te promoten zijn flyers, werkkleding, speelkaarten en meer ontworpen natuurlijk allemaal in hun eigen huisstijl. Tijdens de kerstdagen versturen ze een gepersonaliseerde kerstkaart om klantrelatie te onderhouden.

Grafisch design door Media Maker
Grafisch design door Media Maker