Productfotografie door Media Maker
Productfotografie door Media Maker

Productfotografie

In onze studio komt de kunst van productfotografie tot leven. Wij staan klaar om de schoonheid en de essentie van jou producten vast te leggen. Van glanzende sieraden tot heerlijke culinaire creaties, wij brengen elk detail tot in perfectie in beeld. 

Een product moet niet alleen realistisch uitzien, maar ook direct aansprekend zijn voor je doelgroep. Dankzij het enorme aanbod aan producten online, kiezen steeds meer mensen ervoor om producten online aan te schaffen. Een belangrijk aspect hiervan is het fotograferen van de producten. De kwaliteit van je producten en de betrouwbaarheid van je merk worden vaak beoordeeld op basis van de kwaliteit van je beeldmateriaal. Daarom is het altijd de moeite waard om te investeren in hoogwaardige productfoto’s.

Productfotografie, betaalbaar voor kleine en grote ondernemingen

Vanaf €20 per product bij een minimale afname van 100 productfoto’s. Voor kleinere oplagen, neem contact met ons op voor bespreking en maatwerkopties. Samen zetten we jou producten in de spotlights!

product foto - productfotografie door Media Maker
productfotografie door Media Maker
Easy Nails productfotografie door media maker uit landgraaf
Video afspelen over Productfotografie door media maker

Geoptimaliseerde afbeeldingen

Naast het maken van de foto’s zorgen wij er ook voor dat de afbeeldingen geoptimaliseerd zijn voor elk platform. Tijdens de nabewerking wordt het product op een witte achtergrond geplaatst en wordt het formaat van de afbeelding vierkant gemaakt. De afbeeldingen worden opgeslagen als zo klein mogelijk fotobestanden zonder verlies van kwaliteit, zodat je website snel blijft.

Alternatieven

Bied ook een voorbeeld hoe en waar klanten daadwerkelijk je product gebruiken. Bijvoorbeeld, als je kleding verkoopt, kun je je kleding laten zien op een model. Of zoals op het voorbeeld, een op afstand bedienbare muilkorf voor politiehonden. Of een visualisatie van een abstract product als supplementen.

Naast product fotografie is het ook mogelijk om te werken met mock-ups, wat volledig digitale modellen zijn van een product. Deze worden vaak gebruikt voor whitelabel-producten met potjes en standaardverpakkingen.

Media Maker Still voor K9World promotie video
Product promotie afbeelding bewerkt door Media Maker

Media Maker

De persoon achter de camera

MediaMaker.nl portret

Dwayne van Honk – de Media Maker 
Gespecialiseerd in het produceren en regisseren van AV producties en een allround Multimedia designer. In 2015 zijn eigen bedrijf begonnen door zijn grote passie voor media en ondernemerschap. 

Hij werkt met passie, is betrokken en houd van duidelijke communicatie.
Geïnspireerd door de wereld om zich heen weet hij input om te zetten in wat werkt, voor jou als klant.

Media Maker, eerlijk, duidelijk, doelgericht met een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

Neem contact met ons op!

Stay connected met Media Maker