Huisdieren fotografie door Media Maker
Portretfotografie door Media Maker

Portret foto laten maken

Portretfoto laten maken voor zakelijke of privé doeleinden. Of het nu voor jezelf een dierbare of huisdier, in een studio of in de natuur is, wij gaan voor het beste resultaat. Een ontspannen uitstraling is ons uitgangspunt dus laat je aansteken door ons enthousiasme zodat wij jou van je beste kant kunnen vastleggen. 

Waarom een portret foto?

Portretfoto’s zijn zeer veelzijdig en kunnen op verschillende manieren ingezet worden. Denk aan een headshot voor je website, voor social media, als zakelijke LinkedIn profielfoto, om je identiteit en beroep te tonen. Portretfotografie is een effectieve manier om je passie te delen met anderen. Bovendien kan een portretfoto dienen als een attent cadeau voor familie of voor gebruik in drukwerk.

Hoe we werken

Wij nemen de tijd om mens en dier op een mooie manier vast te leggen. Samen bekijken we het doel van de fotoshoot en besluiten of we samen in de buitenlucht op pad gaan of een studio ruimte opzoeken.

Overwin cameravrees en het idee dat je niet goed op foto’s staat. Wij bieden een ontspannen aanpak en nemen de tijd om samen te werken. Zo krijg je straks prachtige foto’s die vertrouwen uitstralen.

Media Maker

De persoon achter de camera

MediaMaker.nl portret

Dwayne van Honk – de Media Maker
Gespecialiseerd in het produceren en regisseren van AV producties en een allround Multimedia designer. In 2015 zijn eigen bedrijf begonnen door zijn grote passie voor media en ondernemerschap. 

Hij werkt met passie, is betrokken en houd van duidelijke communicatie.
Geïnspireerd door de wereld om zich heen weet hij input om te zetten in wat werkt, voor jou als klant.

Media Maker, eerlijk, duidelijk, doelgericht met een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

Neem contact met ons op!

Stay connected met Media Maker