/

januari 29, 2024

Beker van België Aftermovie

In deze ‘Behind the Shot’ van Media Maker krijg je een kijkje achter de schermen.
Je ziet hoe we uitdagingen aangaan en omzetten in authentieke video’s.

Hubo Limburg United bereikte de halve finale van de Belgische Beker, en als trotse hoofdsponsor wilde Younit een krachtige aftermovie van deze opwindende wedstrijd. Younit is naast hoofdsponsor ook host in de business lounge, waardoor de beelden ook gebruikt worden als een promotievideo.

Hubo Limburg United won de eerste wedstrijd van de halve finale met 77-64. De sfeer in de zaal zat er goed in, wij stonden klaar om deze hele ervaring en sfeer vast te leggen in een krachtige video. Gevuld met driepunters, reacties en een razend enthousiaste publiek.

Behind the shot 2 - Media Maker blog over Younit en Hubo limburg united in de halve finale van belgie

Behind the Shot: Frame onder de loep

In deze behind the shot zien we een frame van Dwayne, met zijn Run en Gun-setup bestaande uit een Lumix S5 II en een 28-70 Sigma-lens, geplaatst op een Zhiyun Crane stabilizer. Hier creëert hij een verbindend shot, waar beide wensen van opdrachtgever Younit samensmelten.

De keuze van een laag perspectief legt de grootsheid van de basketbalspelers vast in verhouding tot Björn, de Founder van Younit, die de wedstrijd mag starten met een sprongbal. Het beeld vangt de focus van de spelers en de prominente aanwezigheid van Younit als trotse hoofdsponsor.

Het laat zien hoe we bij Media Maker altijd proberen in te spelen op verschillende wensen in een opdracht. Het gaat verder dan alleen één beeld; het is een balans tussen twee werelden die samenkomen.

De uitdaging was complex, maar wij houden van complex. Younit wilde niet zomaar een aftermovie; ze wilden een visueel verhaal dat hun sponsoringssucces vastlegde.

Wij beginnen de video met een establishing shot van de locatie, voorzien van Younit’s branding om de toon te zetten. De kijker wordt meegenomen op een visuele reis, van de entree-ervaring tot de hoogtepunten van de wedstrijd. En eindigen de aftermovie met een timelapse video. Maar laten we de details niet onthullen – je moet het zelf beleven.

behind the shot media maker cole 3 younit limburg united hasselt

Het Geheime Ingrediënt Van Een Succesvolle Video

Achter elke frame zit een wereld van technologie en creativiteit. Onze 4K-camera’s vingen de essentie van de actie in slow-motion op, en onze stabilizer set-up zorgde voor de soepele, dynamische ervaring. Het filmen was meer dan alleen vastleggen; het was anticiperen, componeren en tegelijkertijd nadenken over de montage mogelijkheden.

Een Unieke Marketingtool

De aftermovie is niet zomaar een montage van beelden; het is een marketingtool voor Younit. Het Younit-personeel, de mascotte met de Younit-vlag, de aanwezige Youniteers, en elk detail draagt bij aan het versterken van de bedrijfsidentiteit. Maar, de ware impact? Dat ontdek je pas als je het ziet. Wij als Media Makers geloven in het ontdekken en samenwerken om een verhaal te vertellen op een manier die blijft hangen. In de zakelijke wereld van vandaag, waar visuele aantrekkingskracht en gedenkwaardige storytelling de sleutel zijn, is dit niet alleen een luxe maar een noodzaak voor elk bedrijf dat op zoek is naar impact. Ontdek de visuele reis en beslis zelf, de beelden vertellen het verhaal, jij bepaalt de impact.