/

januari 10, 2024

Videoproductie in het Stadstheater van Sittard

In deze ‘Behind the Shot’ van Media Maker krijg je een kijkje achter de schermen. Je ziet hoe we uitdagingen aangaan en omzetten in authentieke video’s.

Brandon Smeets zijn eerste jaar als fulltime entertainer in vogelvlucht! Ontdek de magie achter de schermen, de technische aspecten en het creatieve proces dat deze betoverende productie tot leven heeft gebracht.

Behind the Shot: Een Lopend Interview met Brandon Smeets

Neem een kijkje achter de schermen en ontdek het subtiele samenspel dat schuilgaat achter een lopend interviewshot. Hier zien we Dwayne aan het werk, met een aangepaste camera rig: Zhiyun Crane stabilizer, de Lumix S5 II, 50mm Lumix S lens, on-camera verlichting en Rode Lav-microfoon. Dankzij deze setup creëren we een constante lichtbron, waardoor Brandon altijd gelijkmatig belicht blijft, goed verstaanbaar is, en er tevens diepte in het shot ontstaat door een verhoogd perspectief te hanteren.

Als kijker loop je bijna ongemerkt mee met Brandon door het theater. Het voelt alsof je rustig plaatsneemt, klaar om samen met hem terug te kijken op een compilatie van zijn meest betoverende momenten uit 2023. De stabilizer en de cameravoering tillen het interview naar een nieuw niveau. Het is alsof je deel uitmaakt van het moment, zonder poespas, en de magie van het theater rechtstreeks ervaart.

Achter de Schermen van de Magie: Het Editing Proces

Naast de betoverende clips vastgelegd in het Toon Hermans Theater, vormt het editing proces een essentieel onderdeel van deze video. Voor deze productie hebben wij gebruikgemaakt van Adobe Premiere en After Effects, tools die ons in staat stellen om de visuele magie te bewerken en te verfijnen.

Maar laten we een stap dieper gaan. Alle effecten van bewegende foto’s en clips uit Brandon’s 2023 zijn geanimeerd met After Effects. Op de muziek getimed, verschuiven deze animaties naadloos, waardoor een ritmisch samenspel ontstaat dat de kijker meeneemt. Een choreografie van beeld en geluid.

MediaMakers in Stadstheater Sittard

Magie in Samenwerking: Media Maker's Bijdrage aan het Jaaroverzicht

Media Maker heeft met trots bijgedragen aan de magie van het jaaroverzicht. Een deel van de beelden uit de compilatie van het jaaroverzicht zijn gemaakt door Media Maker. Samen met Brandon vliegen, varen, en rijden we door het gehele land – en zelfs de buurlanden. Onze samenwerking is dan ook grenzeloos en reikt verder dan de lens. We ondersteunen Brandon met zijn website, grafisch ontwerp van onder andere verpakkingen, kaartjes en flyers, tot aan deze prachtige video’s. Het is meer dan een samenwerking; het is een magische synergie, als je het ons vraagt.

Een Magisch Moment Vastgelegd: 2023 Year in Review

Bekijk de video en stap in de magische wereld van Brandon Smeets met de “2023 Year in Review” video. Een reis door 250 shows in 8 landen, gevuld met comedy, magie en ongekend entertainment. Een betoverende terugblik op een jaar vol hoogtepunten, opgenomen en geëdit door Media Maker.