/

maart 19, 2024

GradeMatch Rebranding

We zijn verheugd om de recente rebranding en de gloednieuwe website voor GradeMatch te onthullen!
Het was een project vol uitdagingen en creatieve hoogtepunten, en we zijn trots op het resultaat.

Van de sprankelende fotografie tot de meeslepende video’s, we hebben elk aspect van de rebranding aangepakt met passie en precisie. Lees in deze Behind the shot meer over dit project.

Behind the Shot: Fotografie Rebranding GradeMatch

In deze ‘Behind the Shot’ van Media Maker krijg je een kijkje achter de schermen.
Je ziet hoe we uitdagingen aangaan en omzetten in authentieke content.

Vandaag 19-03-24 presenteren wij de lancering van de nieuwe GradeMatch website. Met een vooraf gedefinieerde stijl en kleurgebruik hebben we ons ingezet om voor GradeMatch een moderne en overzichtelijke website te creëren die perfect aansluit bij de doelgroep.

Naast het ontwerpen van de functionaliteiten en design van de website en huisstijl, hebben wij ook gezorgd voor de fotografie en videografie van GradeMatch. In de bovenstaande afbeelding worden foto’s gemaakt voor een van de onderdelen van de IT Academy, namelijk de FastTrack. Dit is een ICT-training met maximaal 5 lesdagen, dus razendsnel. Wij hebben door middel van beeldspraak deze pagina kracht bijgezet. Een renbaan staat voor snelheid, waar de kandidaten met een laptop zich klaarmaken voor de start van deze race.

Het Resultaat

Met veel toewijding en aandacht voor detail hebben we het resultaat bereikt waar we samen trots op zijn. De nieuwe GradeMatch website biedt een intuïtieve gebruikerservaring en een frisse uitstraling die perfect past bij de moderne uitstraling van het bedrijf. Dankzij de vernieuwde functionaliteiten en het eigentijdse ontwerp kunnen bezoekers eenvoudig navigeren en snel de informatie vinden die ze nodig hebben. Bovendien hebben we met de toegevoegde foto- en videografie een levendige en inspirerende sfeer gecreëerd die de essentie van de IT Academy, zoals de FastTrack, op een krachtige manier overbrengt. We zijn ervan overtuigd dat deze vernieuwingen bijdragen aan het succes van GradeMatch en haar doel om studenten te helpen hun volledige potentieel te bereiken in de wereld van IT en technologie.