Zakelijke website

Een zakelijke website maken?

Een eigen website is voor elke ondernemer een belangrijke tool. Een professionele website zorgt dat potentiële opdrachtgevers en klanten jou kunnen vinden in Google.

Onze zakelijke websites:

  • Zorgen ervoor dat je online vindbaar bent in Google
  • Zijn onderhoudsvriendelijk en toekomst proof
  • Zorgt voor meer conversie door relevante informatie
  • Zijn voorzien van overzichtelijke structuur en CTA’s
  • Zijn voorzien van beveiligingscertificaten
  • Hebben authentieke foto/video content

WordPress

Met WordPress maken wij gebruiksvriendelijke en responsive websites. Zodat jouw website op iedere device optimaal te gebruiken is. Samen definiëren we de uitstraling en het doel van jouw website. 
Wij zorgen er voor dat jouw website goed vindbaar is en dat de bezoekers overtuigd raken van jouw bedrijf. Het doel van de website is dan ook de conversie verhogen. Door een geoptimaliseerde sitestructuur is het mogelijk om bezoekers te sturen. Bezoekers worden door verschillende elementen op je site gestimuleerd om producten te kopen, contact op te nemen of een afspraak in te plannen. Op zoek naar een voordeliger alternatief? Bekijk ook onze One Page websites.

Het onderhoud van de website kunnen wij beheren maar het is ook mogelijk om dit zelf te doen. Je ontvangt dan van ons een training hoe je de website zelf kunt gebruiken, aanpassen en beheren.

Zakelijke website

Afhankelijk van functionaliteiten
980 - 1800
  • Wordpress Installatie: Gratis
  • Domeinnaam €10 – €20 per jaar
  • Hosting: €50 – €120 per jaar

Doordacht en authentiek

Met een goed doordachte website overtuig je bezoeker van jouw kwaliteiten en stimuleer je de bezoeker om contact met je op te nemen. Lokaal vindbaar en conversie gericht.

We gaan samen aan de slag met het maken van eigen authentieke content. Stock fotografie van iemand met een nep lach doet natuurlijk weinig goeds voor je onderneming.

Inhoud en zoekmachine optimalisatie (SEO) van je website zijn doorslaggevend. Onder SEO vallen alle werkzaamheden die je uitvoert om ervoor te zorgen dat je website hogere posities heeft in zoekmachines als Google. 

Dankzij wordpress is het mogelijk om de nieuwste techniek te gebruiken, dit zorgt er voor dat je website na 5 jaar nog modern en representatief uitziet. 

Onze websites bieden een uitstekende mogelijkheid om het verhaal van een product of dienst te vertellen. Tekst versterkt door foto en video brengt een beleving tot stand, storytelling. Met een duidelijke Call to Action is het mogelijk om geïnteresseerde bezoekers binnen te halen als klant.

Neem contact met ons op!

Stay connected met Media Maker