Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo laten maken

Een bedrijfsvideo of corporate video is dé manier om de sterke punten en werkwijze van jouw bedrijf te belichten. Op een originele wijze worden de kwaliteiten van jouw onderneming gepresenteerd aan je doelgroep. Deze veelzijdige tool is uitermate geschikt voor recruitment, productpromotie, interne communicatie en als inhoud voor uitlegvideo’s. Ontdek de kracht van een bedrijfsvideo en laat jouw onderneming op unieke wijze in de schijnwerpers staan!

het proces

De start bestaat uit het schrijven van een script, de inhoud van de video. Vervolgens wordt er een draaidag(en) gepland en volgt de montage. Bij Media maker bieden wij ook de mogelijkheid voor feedback.

Het is van belang dat wij een goed idee hebben van het onderwerp van de video. Meestal komen we eerst langs om alles te bekijken voordat we aan de slag gaan met de opnamen. Daarna starten we met het schrijven van het script voor de video. Zodra het script klaar is, nemen we het samen door en bespreken we mogelijke feedback.

Daarna plannen we samen mogelijke data voor de draaidag(en). Op de draaidag komen we op locatie en worden er opnamen gemaakt aan de hand van het script. We zullen meer beeldmateriaal verzamelen dan nodig, zodat we bij het monteren ruimschoots keuze hebben voor een goed lopend verhaal. Wij brengen jouw bedrijf, producten en/of diensten optimaal in beeld.

Bekijk een aantal voorbeelden
van een Bedrijfsvideo

Video afspelen over Alte Canzley video
Video afspelen over Bedrijfsvideo Metatronics
Video afspelen over Alco dakdekkersbedrijf bedrijfsvideo
Video afspelen over De wijk van morgen Avantis door Media Maker

Media Maker

De persoon achter de camera

MediaMaker.nl portret

Dwayne van Honk – de Media Maker 
Gespecialiseerd in het produceren en regisseren van AV producties en een allround Multimedia designer. In 2015 zijn eigen bedrijf begonnen door zijn grote passie voor media en ondernemerschap. 

Hij werkt met passie, is betrokken en houd van duidelijke communicatie.
Geïnspireerd door de wereld om zich heen weet hij input om te zetten in wat werkt, voor jou als klant.

Media Maker, eerlijk, duidelijk, doelgericht met een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

Neem contact met ons op!

Stay connected met Media Maker