Portfolio website laten maken

Wat is een Portfolio website?

Tegenwoordig heeft vrijwel iedere professional een website. Vaak zijn dit portfolio websites waar recente werken in staan, om zo de doelgroep te overtuigen van de kunde van het bedrijf. Stel dat je geen online portfolio bezit en potentiele klanten kunnen je niet vinden, dan loop je mogelijk werk mis.

Onze Portfolio websites:

  • Zorgen ervoor dat je online vindbaar bent
  • Zijn onderhoudsvriendelijk
  • Tonen gemaakte werken overzichtelijk voor de gebruiker
  • Zijn voorzien van beveiligingscertificaten
portfolio website laten maken door Media Maker
Alcodakdekkersbedrijf website door Media Maker

WordPress

Met WordPress maken wij een website die mobielvriendelijk, conversie verhogend en indien gewenst ook zelf bij te houden is. Hierbij is het mogelijk om te kiezen voor een Portfolio website. Waarbij de bezoekers overzichtelijk gemaakte werken kunnen bekijken.

De meeste websites hebben een vaste navigatiebalk. Hierbij blijft de navigatie steeds in beeld, zodat de gebruiker altijd naar een ander menu item of pagina kan springen. Dankzij Call to Action knoppen onder portfolio items is het eenvoudig voor bezoekers contact op te nemen.

De kosten van een portfolio website bestaan uit de eenmalige aanschaf van de website en de jaarlijkse kosten van de domein en hosting.

Portfolio website

Afhankelijk van functionaliteiten
750 - 1300
  • Wordpress Installatie: Gratis
  • Domeinnaam €10 – €20 per jaar
  • Hosting: €50 – €120 per jaar

Waarom een Portfolio website

In het kort, je hebt een portfoliowebsite nodig om je werk te laten zien. Of je nu een ZZPer bent, een kleine onderneming met een team van twee of een bedrijf van tien mensen hebt, het is nodig om je online te profileren.

Authentieke inhoud van je website is doorslaggevend. Denk hierbij aan eigen fotografie. Dit geeft bezoekers meer vertrouwen.

Navigatie, gebruikers moeten gemakkelijk aan de gewenste informatie zien te geraken. Een duidelijk menu structuur is daarom van belang. 

Met je eigen website is jouw werk overal te zien en bereik je een groter publiek. Samen met social media-koppelingen kun je je bereik enorm uitbreiden.

Neem contact met ons op!

Stay connected met Media Maker