PORTRET VIDEO

Portret video laten maken

Je kunt wel vertellen wat je doet maar het is overtuigender als je het gewoon laat zien. Dat is exact waar een portret video wordt ingezet. De kijker leert in een korte video de hoofdpersoon kennen. Deze persoon kan zichzelf of iemand zijn die een bedrijf vertegenwoordigd. Dit kan dus zakelijk maar ook privé zijn, zoals een portret van een dierbare of van een sporter.

Een portret video bestaat uit een leidend interview met de hoofdpersoon. Aan de hand van de inhoud van dit interview worden beelden ingevuld. Deze beelden geven een inkijk en maken het verhaal visueel zichtbaar. Tijdens onze producties zorgen we dat iemand zichzelf kan zijn.

Portret video’s zijn maatwerk. Iedere video heeft een unieke stijl die aansluit bij jouw wensen. Het maken van een vaste prijs is hierdoor niet mogelijk, vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Het maken van een portret video bestaat uit een overzichtelijk proces. Wij werken met drie fases naar een eindresultaat. Iedere fase kent een feedback moment.

  • Het afnemen van het interview
  • Het opnemen van B-roll, voor de inhoud van het interview in te vullen
  • Feedback verwerken en publicatie

Bekijk een aantal voorbeelden
van een Portret video

Media Maker

De persoon achter de camera

MediaMaker.nl portret

Dwayne van Honk – de Media Maker 
Gespecialiseerd in het produceren en regisseren van AV producties en een allround Multimedia designer. In 2015 zijn eigen bedrijf begonnen door zijn grote passie voor media en ondernemerschap. 

Hij werkt met passie, is betrokken en houd van duidelijke communicatie.
Geïnspireerd door de wereld om zich heen weet hij input om te zetten in wat werkt, voor jou als klant.

Media Maker, eerlijk, duidelijk, doelgericht met een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

Neem contact met ons op!

Stay connected met Media Maker