Product promotie afbeelding bewerkt door Media Maker
Productfotografie door Media Maker

Commerciële fotografie

Met bedrijfsfotografie maak je een sterke eerste indruk en laat je de bezoeker zien waar jouw bedrijf voor staat. Commerciële, ook wel zakelijke foto’s genoemd geven je bedrijf een professionele, karakteristieke en menselijke uitstraling. 
Bedrijfsfotografie bestaat vaak ook uit portretfotografie, denk aan portretten van medewerkers en  teamfoto’s.
Natuurlijk ook product fotografie, misschien wel het vaakst voorkomend. Denk aan alle webshops, ze staan vol met  product afbeeldingen met transparante achtergrond. 

Lees meer:

Foto en website door Media-Maker.nl

Authentieke foto's

Veel bedrijven starten met stockfotografie en stock content op hun socials en website. Dit doet je organisatie niet veel goeds. Stockfoto’s zijn niet onderscheidend en stigmatiserend. Mensen doen eerder zaken met je als ze je vertrouwen. Dit doe je met een goed verhaal en beeld is daarbij onmisbaar.

Bezoekers op je website krijgen is prima, maar dan moeten ze wel wat doen. Met het bewust kiezen van afbeeldingen en de juiste beeldtaal en visuele communicatie kun je je conversie flink verhogen. 

Zakelijke foto’s

Onze missie is om jouw bedrijf een professionele uitstraling te geven die echt bij de kern en het karakter ervan past. Wij specialiseren ons in diverse vormen van fotografie, waaronder portretfotografie, productfotografie, luchtfotografie en het vastleggen van onvergetelijke momenten tijdens evenementen in prachtige fotoreportages.

Met onze foto’s bieden we niet alleen visuele pracht, maar ook veelzijdigheid. Ze kunnen dienen voor verschillende doeleinden, zoals het verrijken van je website met unieke content, het delen van authentieke verhalen op social media, en zelfs het versterken van campagnes en drukwerk.

Vastgoed fotografie door Media Maker
Easy Nails productfotografie door media maker uit landgraaf

NABEWERKING

Van de fotoreeks maken wij een selectie. Deze selectie foto’s bewerken we met de beeldbewerkingsprogramma’s van Adobe. Met deze programma’s corrigeren we kleur, helderheid en verwijderen oneffenheden, afleidingen en vertekeningen. Door de correcties creëren we een consistente en professionele fotoreeks. Het aanleveren van de foto’s gaat via een download link. 

Media Maker

De persoon achter de camera

MediaMaker.nl portret

Dwayne van Honk – de Media Maker 
Gespecialiseerd in het produceren en regisseren van AV producties en een allround Multimedia designer. In 2015 zijn eigen bedrijf begonnen door zijn grote passie voor media en ondernemerschap. 

Hij werkt met passie, is betrokken en houd van duidelijke communicatie.
Geïnspireerd door de wereld om zich heen weet hij input om te zetten in wat werkt, voor jou als klant.

Media Maker, eerlijk, duidelijk, doelgericht met een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

Neem contact met ons op!

Stay connected met Media Maker