One page website laten maken

wat is een one page website?

Een One page website design: de website heeft maar één pagina
Alle relevante informatie die je normaal gesproken op verschillende subpagina’s zou vinden, staat nu op een enkele pagina. Zonder door te klikken zien gebruikers alle belangrijke content en de navigatie door de One pager is heel gemakkelijk.

Onze One Page websites:

  • Zorgen ervoor dat je online vindbaar bent
  • Zijn onderhoudsvriendelijk
  • Zijn overzichtelijk voor de gebruiker
  • Zijn voorzien van beveiligingscertificaten

WordPress

Met WordPress maken wij een website die mobielvriendelijk, conversie verhogend en indien gewenst ook zelf bij te houden is. Hierbij is het mogelijk om te kiezen voor een One page design. Alle belangrijke informatie op een pagina. 

De meeste One page sites hebben een vaste navigatiebalk. Hierbij blijft de navigatie steeds in beeld, zodat de gebruiker altijd naar een ander menu item kan springen. Met markers waarmee je kan springen of andere Call to Action springt de gebruiker eenvoudig naar verschillende belangrijke delen van de website. 

De kosten voor een one page website bestaan uit de eenmalige aanschaf van de website en de jaarlijkse kosten van de domein en hosting.

One page website

Afhankelijk van functionaliteiten
600 - 900
  • Wordpress Installatie: Gratis
  • Domeinnaam €10 – €20 per jaar
  • Hosting: €50 – €120 per jaar

Waarom een One page

De eenvoudige structuur van een One page website biedt veel voordelen, maar is niet geschikt voor elke soort website. 

Inhoud van je website is doorslaggevend. 

Wanneer je meerdere categorieën hebt is een one pager niet optimaal. Het is dan beter om een duidelijke navigatie met meerdere pagina’s te maken. Gebruikers moeten gemakkelijk aan de gewenste informatie zien te geraken. 

Dit type websites zijn in het bijzonder sterk in het aanbieden van producten of diensten. Een One page website voor een bedrijf is ideaal om bezoekers overzichtelijk meteen naar het Call to Action, conversie deel te geleiden. Je weet immers precies welk pad de gebruiker doorloopt.

Storytelling is bij een One page erg belangrijk.
Bezoekers worden overtuigd door authentieke content. One page websites bieden een uitstekende mogelijkheid om het verhaal van een product of dienst te vertellen. Tekst versterkt door foto en video brengt beleving tot stand, omdat het lezen niet wordt onderbroken. Met een duidelijke Call to Action is het mogelijk om geïnteresseerde bezoekers binnen te halen als klant.

Neem contact met ons op!

Stay connected met Media Maker