GradeMatch Rebranding

Website, huisstijl, logo, foto en video - een compleet media pakket.

De volledige rebranding en vernieuwde website voor GradeMatch zijn een feit. Het was een geweldig project om aan te werken, en om de succesvolle afronding te vieren, hebben we tijdens de evaluatie genoten van een stukje vlaai. Het was een project vol uitdagingen en creatieve hoogtepunten.

Van sprankelende fotografie tot meeslepende video’s, we hebben elk aspect van de rebranding aangepakt met passie en precisie. 

GradeMatch Rebranding fotografie en edit door Media Maker uit Landgraaf

Bij de aanvang van het project ontvingen we een stijlrichting als leidraad. Onze opdracht was om deze richtlijnen te vertalen naar een moderne en overzichtelijke website.

Naast het ontwerpen van de functionaliteiten en het design van de website en huisstijl, hebben wij ook gezorgd voor de fotografie en videografie van GradeMatch. In de bovenstaande afbeelding zie je foto’s gemaakt voor een van de onderdelen van de IT Academy, namelijk de FastTrack. Dit is een ICT-training met maximaal 5 lesdagen, dus razendsnel. Door middel van beeldspraak hebben we deze pagina kracht bijgezet, waarbij een renbaan staat voor snelheid en kandidaten met een laptop zich klaarmaken voor de start van deze race.

Het Resultaat

Met veel toewijding en aandacht voor detail hebben we het resultaat bereikt waar we samen trots op zijn.
De nieuwe GradeMatch-website biedt een intuïtieve gebruikerservaring en een frisse uitstraling die perfect past bij de moderne uitstraling van het bedrijf. Dankzij de vernieuwde functionaliteiten en het eigentijdse ontwerp kunnen bezoekers eenvoudig navigeren en snel de informatie vinden die ze nodig hebben.

Bovendien hebben we met de toegevoegde foto- en videografie een levendige en inspirerende sfeer gecreëerd die de essentie van de IT Academy, zoals de FastTrack, op een krachtige manier overbrengt. We zijn ervan overtuigd dat deze vernieuwingen bijdragen aan het succes van GradeMatch en haar doel om studenten te helpen hun volledige potentieel te bereiken in de wereld van IT en technologie.